Kom een kijkje nemen tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 20 mei.

Dura Vermeer bouwt op Lelystad Airport de start- en landingsbaan, taxibanen, vliegtuig opstelplaatsen en de parkeerplaatsen voor de toekomstige passagiers. Normaliter is toegang niet mogelijk, maar van 10.00 tot 16.00 uur is de bouwlocatie van Dura Vermeer open voor publiek. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Luchtvaart- Themapark Aviodrome, Pelikaanweg 50 in Lelystad. 

In de Uiverzaal (locatie 1) van het Aviodrome kunt u onder het genot van een kop koffie/thee langs diverse stands voor uitleg over o.a. het ontwerp, de asfaltsoorten en de toegepaste duurzame verlichting. Op gezette tijden is er een rondleiding over een gedeelte van de luchthaven. Dit doen wij met speciaal busvervoer. Op de toekomstige verlengde start- en landingsbaan (locatie 2) is er de mogelijkheid om uit te stappen en het materieel te bekijken. Op beide locaties staan onze medewerkers u graag te woord.


De toegang tot de bouwlocatie is gratis. Aviodrome hanteert op 20 mei een gereduceerd tarief voor de bezoekers van de Dag van de Bouw.

Bezoektijden: 10:00 - 16:00

Opleverdatum: eind 2017

Routebeschrijving:
Volg op de N302 de borden Luchthaven Lelystad. 
Bezoekers van de Dag van de Bouw kunnen parkeren voor de deur van het Aviodrome. Parkeerterrein P2 beschikt over 500 parkeerplaatsen.